Endorphina Gabung karo Staryes kanggo Nggawa Game Liyane menyang Italia
toto

Endorphina Gabung karo Staryes kanggo Nggawa Game Liyane menyang Italia

panyedhiya slot Endorphina wis mlebu munggah kemitraan anyar karo operator game Italia Staryes . Iki bakal ngidini Endorphina posisi portofolio game sing akeh karo pamirsa ing Italia lan nggayuh pemain anyar liwat produk game sing asli lan Totobet HK inovatif. Endorphina wis ngembangake sawetara game sing apik banget kayata Crystal Skull , Vampires II , Santa’s Gift , 100 Zombies Dice , lan liya-liyane, kanthi judhul sing dipilih kanggo pemain sing maju.

Endorphina Ngembangake Pengaruh ing Pasar Italia
Manajer kemitraan senior Endorphina Zdenek Llosa nampi kesempatan kerja sama karo Staryes ing Italia lan ngupayakake kesempatan anyar ing pasar. Kolaborasi iki ujar manawa Llosa bakal nggawa keuntungan bebarengan lan bathi Demo Slot jangka panjang kanggo loro perusahaan kasebut.

Endorphina wis dikonfirmasi sing Staryes bakal duwe akses menyang pilihan lengkap game sing saiki disetujoni kanggo operate ing Italia. Llosa nambahake manawa Endorphina ngapresiasi banget babagan pengalaman operator ing pasar lan nerangake manawa perusahaan yakin babagan sukses jangka panjang kemitraan iki.

Direktur komersial Staryes Andrea Ribotta uga bungah babagan kesempatan kemitraan lan ujar manawa Endorphina nggawa campuran gelar sing saiki kasedhiya kanggo pemain Italia luwih akeh liwat platform khusus Staryes. Game kayata Ninja , Hit Slot 2022 , lan akeh liyane bakal kasedhiya kanggo pelanggan Italia saiki.

produk Endorphina bubar muncul ing Livespins , platform inovatif ngendi streamer lan pamirso bisa Gamble ing wektu sing padha, bebarengan. Kemitraan studio Pengeluaran SDY karo Staryes minangka sing penting amarga nggambarake kepinginan sakabèhé Endorphina kanggo terus ngupayakake pertumbuhan ing saindenging jagad. Ing wulan Agustus, perusahaan ngembangake kehadiran ing pasar Amerika Latin karo Latamwin .